EL PROJECTE D'ON VENIM

COL·LABORADORS

UN COP DE MÀ

"No hi ha impossibles;
hi ha camins que condueixen a tot;
si aconseguíssim voluntat suficient, tindríem sempre els mitjans necessaris."

alpinistessolidaris@gmail.com


Alpinistes Solidaris és un projecte que viu, com el seu nom indica, de la solidaritat de gent que treballem i aportem tot alló que podem sense recompensa econòmica, peró rebent somriures que no tenen preu!

Pots recolzar el projecte de diferents maneres:

Fent guiatges - Els cursos sempre son duts a terme per un responsable titulat, tècnic de muntanya. Així doncs ens calen tècnics i anem curts. Als tècnics intentem pagar-los sempre alguna cosa, això sí, us agrairiem que ens fèssiu un preu solidari. Penseu que quans més diners tingui el projecte, més nanos tindràn accés al recurs que oferim. Persones de la talla d'en Jordi Tosses ens ha fet guiatges de franc, i això l'honora!

Recolzament presencial - Durant els cursos, sempre intentem que hi hagi gent afí al projecte per fer caliu, que hi hagi colla. Si us interessa us podem passar les dates dels cursos engegats darrerament. L'experiència és gratificant i inoblidable.

Socialment - Ens oferim per anar a fer xerrades als vostres centres excursionistes per tal de donar a conèixer el nostre projecte i expandir la sensibilitat respecte als menors en situació de risc social.

Material – Punt important que sempre ens cal. Peus de gat, cascos, cordes, botes d'alpinisme, roba d'abric, material dur, asseguradors….. Tot ens va bé!
També reciclem material de segona mà, que estigui en bon estat.
I si teniu contacte amb botigues o comercials que ens poguin donar un cop de mà, ens interessaria molt que ens poséssiu en contacte amb ells.

Econòmicament - Si vols fer una aportació ecònomica, indispensable per la continuació del projecte, o saps d’algú disposat a patrocinar activitats i cursos, posa’t en contacte amb nosaltres.

I tota la resta que se us acudeixi! Tota idea és benvinguda. Tothom és benvingut! El tema s’ho mereix i l’experiència és molt gratificant!

MOLTES GRÀCIES!!